Post by sondwritlanhota on Feb 12, 2022 21:57:09 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Zombie Apocalypse ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Zombie Apocalypse IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çok para aldatır ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Zombie Apocalypse 2022 version ▞▞▞
Bu oyun için sürekli sahte reklamcılar görüyorum, reklamcılar insanlarla oynuyor. Oyunun gerçekten olduğu gibi reklamını yapmak iğrenç. Kullanmakta oldukları sahte sinematikleri unutun. buna ihtiyacın yok
State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse - Playmod ...
State of Survival: The Joker Collaboration Strategiya pun
Sürükleyici oyun sarıyor ama ben bu bakış açısını yetersiz ve strese varıyor mı bilmiyorum.
State of Survival: The Zombie Apocalypse Mod Apk 1.13.10. Oyuna tıklayın tıklayın; 'EE' hile menüsünü açabilir, beceri gecikmesini devre dışı bırakabilir
Harcamaya hazır olun. F2P'niz varsa, en iyi ittifaklara katılın veya en iyi ittifaklar kaynaklara ihtiyaç duyduğunda yok edilmeye hazır olun. Müşteri desteği de yavaşlar ve sizi olumsuz etkileyen hatalarla karşılaştığınızda telafi etmez. Uyarıldın. Ama harcarsanız, sanırım iyi bir oyun.
Harika bir oyun, keşke zamanlayıcılar askerler için bu kadar uzun olmasaydı! Çiftçilik de çok uzun. Oyuna para harcamıyorsan, kahramanlardan yardım almak güzel.
Aslında iyi bir hikayesi de var, biraz etkilendim. Karakterleri seviyorum ve her seviye atladığımda daha fazla içerik geliyor gibi görünüyor.
Oyun içi destek tarafından tamamen suistimal edildikten ve açıkça soyulduktan sonra puanımı 1'e düşürüyorum. Oyunda kazandığınız arkadaşlar için oynamak sadece eğlencelidir. Olaylar sürekli, ezici ve çok kötü yönetiliyor. Bir sorun çıkarsa, destek size yalancı diyecek. Ayrıca asla kullanmayacağınız eşyalara yanlışlıkla elmas harcamayı çok kolaylaştırırlar ve onları geri almanıza asla yardımcı olmazlar. Etkinlikler, söylenmeden bir veya iki gün önce sona erer, böylece ilerlemeyi kolayca kaybedebilirsiniz.
Juego de carreras de coches 3d Carreras vrm
Oyuncunun geri bildirimlerini umursamayan geliştiricilerle para emme oyunu. Tekrarlayan oyun düzeni ve her gün sıkıcı hale geliyor. Oyunu zaten bir yıldan fazla bir süredir oynuyorum, hala bazı arkadaşlarla takılmak uğruna oynuyorum.
Oyun oynamak eğlencelidir. Huawei kullanıcıları kendi puanlarını kullandığında google puanlarımızı kullanamadığımız için hayal kırıklığına uğradım. Bu çok adaletsiz.
bu oyun sürekli donuyor. yeniden başlamanız gerekiyor. . onun kullanımı orta sınıf bir oyun
State of Survival ekibine duyuru , bugün fark ki, Paketlere % 40'lık bir paket olan 55 TL olmuş, yani 35 TL olmuş, 20 TL Zam , sizce bu normal mi ? Ama olacak Türkiye'yi kullanmaktan yararlanmayı denemek, bunun için sizin bizleri Euro ve Dolar olarak bizlerin tercihi..
Bu oyun oynamak süper harika ama oyuna harcadığım onca paradan sonra yükseltmeden sonra oyunun yüklenmemesi beni son derece hayal kırıklığına uğrattı.
Son güncellemeyi telefonum yapamıyor oyunu sildim ama yüklenmiyor..
oyun güzel. Lakinsürekli bağlantı sorunu uyarısı vermiyor. Soğuyorum oyundan. Böyle giderse sileceğim ve yıldızı 1 yapacagim
Oğlu güncellemeden sonra uygulanmamış. biraz modalı gibi duruyor.
全面屍控 策略 dfe
State of Survival: The Joker Collaboration Strategiya pun
Oyun için şu anki bir kızgınlığı kas.Tek bir sorunu var odanıda düzeltmeirseniz fevkalade olur.
Oldukça iyi ama kahramanlar hakkında daha iyi açıklamalar ve daha fazla para cezası konusunda yardıma ihtiyacı var.ama onunla çalışmak kolay ve karanlık noktalarda görmek zor ve temizlemesi zor.
İyi hoşta çılgın pek pek
Oyun en başında çılgına döndükten sonra hiç' gitmedi Neden Bilmiyorum: Başlarda kasmıyordu çok kasıyor! Cihazımla değil kaç kez olmadın! Şimdiden teşekkürler Ū-Ū
2 yıl boyunca vermeksizin hergün oyuna oynuyorum.. tüm eğitim ve öğretim çabam son yeni bir güncelleme ile 200k askeri ile benim 2M askerimi yok yok.. ve aylarca emek çöp oluyor. sakın yüklemeyın.. para yatırarak en güçlü güçlü oluyor. olsanız bile 1 ay sonra yine çöp oluyorsunuz.. oransız bir eklentisi söz konusu.. bunuda değiştirmeye niyetleri yok..
It's been six months since the zombie apocalypse began. The virus has infected the city. Six months of terror, horror, survival,
Güncelleme yapmasanız daha iyi,ödül yok ama veri oyun yavaşlıyor
Onun güncellemesi bir facia.. sürekli hata. oyuna saçma sapan şeyleri sokup kasmaktan.
Oyun aslında güzel ama indirmesi çok uzun sürüyor.
Eğlence oyunu. Çok bağımlılık yapar. Yapacak çok şey var. Eğer yeniyseniz, yeni bir eyalette başlayın. Yükseltmeler için harcama yapmayın çünkü bu bir israftır.
Ya oyunu guncellemeyin artık bu ne saçmalık ya.!!!! Oyun yıkılmıyor. Yaptığınız ben...
Müthiş oyun, güçlendirme paketleri biraz daha ucuz olabilirdi ama genel olarak eğlenceli bir savaş oyunu
Güzel bir oyun, hoşuma gitti tek sorun, ağaçları kestiğimde wifi'm iyiyken wifi'min kötü olduğunu söylüyor ama sorun değil çünkü belki doğrudur, belki sadece wifi'mi daha iyi yapabilirim ve oynayacağım daha da mutlu
Bu oyun ne kadar para harcadığınıza bağlıdır. Harcamıyorsan hiçbir şey yapamazsın. Bu oyunu neredeyse bir yıldır oynuyorum ve ben p4'üm. Ama büyük oyuncuların harcadığı para miktarı yüzünden tek başınıza hiçbir şey yapamazsınız. Tüm dramaya karışmazsanız ve sadece günlük işinizi yaparsanız iyi bir oyun ama bir süre sonra yorucu olacak
State of Survival: The Zombie Apocalypse - LDPlayer
Tipik bir Oynaması Ücretsiz ama Kazanmak İçin Öde oyunu. Rekabetçi bir insansanız ancak bir oyuna gerçek para harcamazsanız, PTW oyuncularını yenmenin hiçbir yolu olmadığından bu sizin için değildir. Ancak, gerçek hayatınızdan dikkatinizi dağıtacak bir şeye sahip olmak istiyorsanız, bu oyunu oynamak eğlenceli olabilir. Yine de bir uyarı, bu oyunda gerçek para harcamak çok kolay. İnsanın rekabetçi doğasının tamamen sermayeleştirilmesi. Kendi sorumluluğunuzda oynayın 😊
全面屍控 策略 dfe