Post by sondwritlanhota on Feb 12, 2022 21:48:00 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Jetski 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Jetski 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack de cristale infinite ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Jetski 2 2022 version ▞▞▞
Nu vreau să evaluez acest joc cu 1 stea, chiar și pentru că prima dată când l-am descărcat mi-a plăcut foarte mult, apoi când l-am terminat tot, l-am dezinstalat și acum îl descarc din nou, are atât de multe reclame între cursa până la mine. Sunt atât de supărat din cauza asta și pot denumi aad-ul Cred că este ca niște picioare lipicioase și acum îl șterg 😡😡😡😡😠😠😠😠😠
My Talking Tom2 vs My Talking Angela vs Talking Tom jetski 2 | fun montage Android Ios(Ep #5). Info. Shopping. Tap to unmute.
Jocul este ok.
Talking Tom Jetski 2 Boshqalar niqk
Am terminat acest joc cu mult timp în urmă și l-am dezinstalat. Când l-am descărcat din nou, datele mele vechi mi-au permis doar să-l folosesc pe Tom, deși am transferat toate personajele. Vă rugăm să remediați.
Bunicel
E super jocul!
cand joc .... arata multe reclame.. va rog sa opriti reclamele
Salut, vorbesc cu grădinile și celălalt este puțin mai mult decât pot spune că a fost trimis încă 😘
I 💖 acest joc este minunat și ușor de jucat. Mai sunt stele, aș putea să-i dau 10 stele. Continuați cu munca bună, băieților le place.
Cu adevărat uimitor, mi-a plăcut
wowwwww sonice, dar fă-l atât de relist și mai provocator. niveluri
eu ok
Talking Tom Jetski 2 Casual jkg
nu mi-a plăcut.... aplicația este okkk, dar eram pe primul număr, dar în cele din urmă am fost pe numărul 227.. asta nu este uimitor....😢
Îmi place acest joc, acesta este cel mai bun joc, mulțumesc pentru crearea acestui joc, care a făcut mulțumiri pentru joc
Descriere Talking Tom Jetski 2. Get ready to race jetskis with Talking Tom and Friends! Explore the tropical islands as you race your rivals. Dodge obstacles
Încerc să deschid jocul și de fiecare dată când se rupe și se închide! Și am trecut prin linia de sosire și nu s-a întâmplat nimic! Vă rugăm să reparați jocul!
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
Cel puţin aşa îi prezintă el cazul cu o moştenire, din care vor avea amândoi de ... şi cel mai mare premiu pus vreodată în joc în istoria acestui sport.
Frumos făcut cu chestiile, nu știu de ce, dar nu sunt mulțumit de cursa cu obstacole, vă rog să puneți mai multe și să adăugați iepurașul Becka 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😭😭😭😭😭😭. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😬😬😬😬😬😬😬😬😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩. 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😭😭😭😭😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞. 😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞
Pop Breaker: Blast all Cubes פאזל auak
grafica foarte proasta. hui! hui!
Bună, numele meu este Katherine Jenkins. Am 14 ani. Locuiesc în orașul New York. Această aplicație este atât de uimitoare!!!!! Sunt indragostit de asta!!!!! Toate funcțiile premium nu sunt atât de scumpe-' (Pentru mine?) Am ajuns deja la Hank's în decurs de 1 zi!!!! Vă mulțumesc foarte mult pentru crearea acestei aplicații uimitoare!!!!
⭐Un joc foarte prost și prea plictisitor!!! Acesta este cel mai rău joc pe care l-am jucat vreodată. Acest joc merită o stea. As fi dat 0 stea dar daca tu 0 stele nu poti pune un comentariu dar iti spun (cine citeste comentariul meu sa nu instaleze acest joc)⭐ 👎👎👎😭😑😑
O mulțime de adaosuri, dar bune și ar fi grozav dacă ar pune în mai multe magazine
Ok, deci, ok, A-I ii- nu-știu... dar....... jocul trebuie îmbunătățit
Îmi place acest joc, îl recomand.
TallklngTom
Joc super! 🌅
Nu mise încarcă. Vă rog să încercați să rezolvați. În rest e bun. ✓ ••••••••••••••••••••••••••••••••••
Cel maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai taaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrre joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc de difereniază Nu mai am Brawl stele
Nu are grafica prea buna,dar in rest,merge
Îmi place jocul, dar are multe reclame și necesită actualizare, știi, și reclamele sunt grozave, dar sunt atât de lungi... vă rog să luați reclamele
Acest joc nu are rost să-l joci. Odată ce toate locurile sunt construite, acest joc este lipsit de sens, dar este distractiv.
DIVERTISSIMO ONLINE SHOP's profile - Redusio
Este o aplicație foarte grozavă. M-am distrat prea mult. Muzicile sale sunt foarte grozave, mai ales muzica stațiunii de pe plaja Angelei. Este prea tare peste tot. Vreau să spun aplicației mulțumesc.
Doamne, este o aplicație atât de bună și drăguță, dar motivul pentru care îi dau 4⭐ este că anunțul iese🥺
Imi place jocul asta. Soțul meu și cu mine obișnuiam să cântăm la Talking Tom Jetski heaps cu ani în urmă. Chiar azi mi-am amintit despre asta, așa că am descărcat numărul 2, este la fel de bun, dacă nu mai bine, deoarece poți construi coliba lui Toms acum, plus că are toate personajele noi. Are câteva reclame, dar ce joc nu are în zilele noastre, plus că trebuie să aibă reclame pentru a rămâne gratuit pentru a fi descărcate, pentru a fi corect, sunt reclame foarte scurte în afară de reclamele de 30 de secunde pentru a debloca o rotire a roții, cufăr sau upgrade. Nicio eroare până acum. Grozav joc!
Urăsc jocul când sunt în cursă, accelerația vitezei jetski-ul este lentă și toate jetski-urile sunt lente, chiar și eluții, de aceea îi dau 1 stea